NHL-seurapomolta paljastus kulisseista: NHL:ssä voidaan pian nähdä offer sheet!

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Kingsin entinen apulais-GM Michael Futa on tullut mielenkiintoisen paljastuksen kanssa julkisuuteen.

Futa kertoi Sportsnetin haastattelussa, että New Jersey Devils on valmis tekemään offer sheetin, kunhan vain oikea kohde löytyy.

– Devils on yksi NHL-seuroista, joka on pääehdokkaita offer sheetin tekemiseen. Voin kertoa tämän siksi, koska olin työhaastattelussa Devilsin GM:ksi, ja offer sheetit olivat iso osa haastattelua. Puhuimme siitä, kuinka paljon he haluavat tehdä offer sheetin jollekin pelaajalle, Futa valaisi.

Devilsin GM:ksi valitulla Tom Fitzgeraldilla on totisesti valinnanvaraa, sillä NHL:ssä on tällä hetkellä useita potentiaalisia offer sheetin kohteita. Kovimpia sopimuksettomia rajoitettuja vapaita agentteja ovat mm. Matthew Barzal, Anthony Cirelli, Mihail Sergatshev sekä Pierre-Luc Dubois.