Jokerit-puolustaja Tommi Kivistö ei ole viime kausina tullut tunnetuksi kovinkaan rajuna maali- tai pistetykkinä.

29-vuotias Kivistö summasi toistaiseksi viimeismmällä Liiga-kaudellaan 2014-15 Ilveksen väreissä 58 ottelussa 27 (6+21) tehopistettä, mutta sen jälkeen KHL:ssä on ollut hiljaisempaa.

Viime kaudella Kivistö jäi 57 itäliigan runkosarjaottelussa ja kuudessa pudotuspelissä kokonaan ilman maalia, mutta maanantain kotiottelussa Lokomotivia vastaan napsahti.

Kivistö viimeisteli toisessä erässä Jokereiden 2-2-tasoituksen, joka hyväksyttiin lopulta videotarkistuksen jälkeen.

Jokereiden Twitter-tilin mukaan pakin edellisestä osumasta ehti kulua peräti 698 päivää.

Kamppailu on kesken ja kahden erän jälkeen tilanne on Kivistön maalin jälkeen muuttumaton.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Pitkä odotus on päättynyt! Tommi Kivistön edellinen maali syntyi 698 päivää sitten, mutta nyt puolustaja tuo #Jokerit tasoihin ajassa 34.02! Syöttäjä @J_Schroeder90. Tilanne 2-2. #KHLfi