Liiga
Jukurit – Tappara
Keskiviikko 28.10. klo 18:30

Keskiviikon betsinosto Liigasta tulee Jukurien ja Tapparan välisestä ottelusta. Alkukierrosten jälkeen Jukurit alkaa telakoitua tutulle paikalleen – joukkue on tällä erää sarjataulukon pohjilla SaiPan kanssa. Tappara puolestaan on sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena – myös pistekeskiarvon perusteella, joka epätasaisen peluutuksen myötä kannattaa ottaa huomioon.

Jukurit pelasi viime viikonloppuna back to back -pelit KooKoota vastaan ja hävisi kahdesti lukemin 4-1. Mikkeliläiset taistelivat lauantain kotiottelussaan aika ajoin mallikkaasti, mutta tasoero kävi lopulta selväksi: Jukurit on tasoltaan sangen kapea ja tehoton yhdistelmä. Vitali Abramov on yksittäinen valopilkku, joka on jo neljässä pelaamassaan ottelussa kerennyt menemään joukkueen sisäisen pistepörssin kärkeen.

Tappara pelasi viimeksi paikallispelin Ilvestä vastaan ja hävisi ansaitusti – joskin myös vastustajien mallikas maalivahtipeli esti Tapparan rynnistyksen päätöserässä. Tällä hetkellä Tapparan ongelmat kulminoituvat puolustuspeliin, joka on turhan virhealtis. Treeneissä tultaneen myös kiinnittämään huomiota hyökkäykseen lähtöihin. Tapparan tehokkain peluri on alkukaudesta ollut Jiri Smejkal, josta tulee olemaan kirvesrinnoille vielä paljon iloa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara tulee derbytappion jälkeen tähän peliin varmasti kovalla höyryllä ja vaatimaton Jukurit joutunee pyöritykseen. Vetosuositukseen kelpaa vierasmenestys tasoituksella, sillä Tappara on markkinoillakin iso suosikki: Tasoitusveto, Tappara -1.5 maalia kertoimella 2,02.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO