Lähes kaikki NHL-seurat ovat olleet kiinnostuneita Dustin Byfuglienin palveluksista sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa Winnipeg Jetsin kanssa purettiin. Taustalla puolustajan alustavassa lopettamispäätöksessä on leikkausta vaatinut nilkkavamma, jota hän on kuntouttanut itsekseen.

Byfuglienin agentti Ben Hankinson vieraili Talk North -podcastissa ja puhui pitkään puolustajan tilanteesta. Hän tunnusti, että Byfuglien on käynyt yhdessä tapaamisessa Minnesota Wildin GM:n Bill Guerinin kanssa.

– Bill Guerin sanoi, että hän näyttäisi hyvältä Wild-paidassa. Sanoin hänelle, että se on epätodennäköistä, mutta tapasimme yhdessä. Buff osoitti paloa ja mielenkiintoa, mutta hänen paluunsa on vielä epätodennäköistä, Hankinson kertoo.

Byfuglien pelasi NHL:ssä viimeksi kaudella 2018-19, jolloin hän esiintyi 42 ottelussa. Niissä hän tykitti tehot 4+27=31.

Aiemmalla urallaan Byfuglien on pelannut Winnipegin lisäksi Atlanta Trashersissä ja Chicago Blackhawksissa. Hän on kotoisin Minnesotan osavaltiosta.