Liiga
Ässät – TPS
Perjantai 02.10. klo 18:30

Liiga käynnistyy torstain tunnustelun jälkeen täydellä teholla perjantaina. Ensimmäisen täyden kierroksen vetotipsi -ottelu on Ässien ja TPS:n välinen länsirannikon taisto. Molemmat joukkueet ovat uusiutuneet kesän aikana merkittävästi ja tavoitteet on varmasti asetettu play off -paikkoihin.

Ässistä katosi kesän aikana paljon hyökkäysvoimaa: mm. Spinkin veljekset vaihtoivat maisemaa. Syksyn mittaan Ässät on saanut haalittua muutaman mielenkiintoisen nimen rosteriinsa – ainakin Andreas Borgmanin ja Nick Merkleyn otteita kannattaa seurata tarkkaan. Ari-Pekka Selin jatkaa pääkäskijänä. Selinin kiekossa ei vauhdilla juhlita, vaan viivelähdöistä otetaan kaikki irti. Suurin kysymysmerkki Patapakassa on maalivahtiosastolla: Sami Aittokallio ykkösveskarina on selkeä riski.

TPS:ää ei tunnista samaksi joukkueeksi kuin viime kaudella. Vaikean kauden jälkeen ovi kävi huolella molempiin suuntiin ja lajilegenda Raimo Helminen johtaa joukkiota penkin takana. Helmisen parhaat näytöt päävalmentajan lienevät vielä edessäpäin. Varsinkin Ruslan Ishakovilta voi odottaa pre-seasonin perusteella hyvää kautta, mutta kokonaisuudessaan hyvin kansainvälinen pelaajajoukko on lievää suurempi kysymysmerkki. Potentiaalia on, jos se saadaan lunastettua.

Lyö vetoa ottelusta:

TPS ei lähtökohtaisesti ainakaan heikommalta yhdistelmältä vaikuta ja altavastaajaveto maistuu tähän otteluun aivan mukavasti. Otetaan Tepsiä ilman tasoituksia ja nautitaan pelistä: vetosuositus on TPS voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,10.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO