Yli 7 miljoonan dollarin NHL-tähti sai seuraltaan lähtöpassit – näin hän kommentoi kohtaloaan

© Kuva: Getty Images

Takavuosien NHL-tähtihyökkääjä Bobby Ryanin ura Ottawa Senatorsissa päättyi viikonloppuna, kun Senators osti 33-vuotiaan jenkin 7,25 miljoonan dollarin vuositulot taanneen sopimuksen kaksi viimeistä kautta ulos.

Ryan on nyt kommentoinut tapahtunutta ensi kertaa medialle.

– Uutinen tuli minulle pienenä järkytyksenä, mutta ymmärrän ratkaisun. Loputon tuki viimeisen kauden aikana sai minut monesti kyyneliin. Ottawalla tulee aina olemaan erityinen paikka perheemme sydämissä, Ryan totesi NHL:n nettisivujen mukaan.

Ryan pelasi Senators-paidassa viimeisellä kaudellaan 24 ottelua tehoin 5+3=8. Pahoista päihdeongelmista viime vuosina kärsinyt hyökkääjä palkittiin sesongin päätteeksi arvostetulla Bill Masterton Memorial Trophylla, joka myönnetään sisukkuudesta, urheiluhengestä ja omistautumisesta lajia kohtaan.

13 kautta kestäneellä NHL-urallaan peräti 833 ottelua tehoin 254+301=555 kiekkoilleen Ryanin jatkosuunnitelmista ei ole vielä toistaiseksi tietoa.