”Unohtumaton tarina” – Liiga-joukkueen lähes nelikymppinen veskari piti maalinsa puhtaana!

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurien viimeinen harjoitusottelu ennen tulevalla viikolla alkavaa Liiga-kautta päättyi lauantaina selvään 1-5-tappioon KooKoota vastaan.

Mikkelissä pelattu ottelu pysyi pitkään tasaisena, mutta KooKoon toisen erän kolme maalia veivät kouvolalaiset lopulta ratkaisevalle karkumatkalle.

– Eipä siitä hirveästi pelillisesti jäänyt mitään käteen. Tietysti kaksi viikkoa jäältä pois, kova viikko tuohon ja eilen hyvä peli Lappeenrannassa. Henkisesti ei oltu tänään siinä vireystilassa. KooKoo tuli tänään samaan tilanteeseen kuin me eilen Lappeenrannassa ja siellä oli aika paljon raikkaampaa tekemistä, Jukureiden päävalmentaja Marko Kauppinen kommentoi tappiota seuran nettisivulla.

Ottelun lopussa nähtiin ainakin yhdelle Jukurit-pelaajalle ikimuistoinen hetki.

Jukurit solmi maanantaina viikon mittaisen sopimuksen 39-vuotiaan konkarimaalivahti Kai Tillasen kanssa. Pätkäpestillä ollut Tillanen pääsi KooKoon viidennen maalin jälkeen tositoimiin ja piti maalinsa komeasti puhtaana viimeiset vajaat seitsemän minuuttia. Rupeamaan mahtui kolme torjuntaa.

– Mies kyllä sanoi äsken, että on ollut huippu viikko hänelle. Fyysisesti on ollut aivan luilla ja pistetty vanha mies koville varsinkin ensimmäisinä harjoituspäivinä. Unohtumaton tarina ja kunnioitetaan myös näitä. Tässä hetkessä saatiin yhdelle mikkeliläiselle kiekkoikonille yksi peli liigapaidassa, Kauppinen totesi suoraan harrastejäiltä rekrytoidun veskarin esityksistä.

LUE MYÖS: Koronatilanne pakotti toimiin: Jukurit kiinnitti 39-vuotiaan konkarivahdin – ”Olen lähinnä yrittänyt availla nivusia”