© Kuva: Getty Images

Tampa Bay – Dallas: Taistelu Stanley Cupista alkaa

NHL
Tampa Bay – Dallas
Sunnuntai 20.09. klo 03:00

Sunnuntain vastaisena yönä pelataan NHL-kuplassa ensimmäinen Stanley Cupin finaali Tampa Bay Lightningin ja Dallas Starsin välillä. Lightning on ollut viime vuodet yksi sarjan kestosuosikeista, sillä joukkueen runko on laajasti laadukas. Stars ei ole kuulunut samalla tavalla NHL:n kuumimpiin joukkueisiin, mutta täkäläisille se on tällä hetkellä mieluinen joukkue vahvan suomalaisedustuksen ansiosta.

Tampa Bay selvisi lopulta finaaleihin, mutta helpolla ei jatkopaikka tullut: kahdessa viimeisessä ottelussa pelattiin jatkoajat. Itse asiassa joukkue on joutunut pelaamaan näissä play-offeissa jatkoaikaa yhteensä todella paljon. Tärkeä Brayden Point palasi viimeisessä Islanders -pelissä askiin, mutta täydessä kunnossa hän ei ole. Tampa on joukkueista perustasoltaan laadukkaampi, mutta rasituksessa se joutuu antamaan eteen paljon.

Dallas kaatoi välierissä Vegasin ja ottelusarjassa nousi monta sankaritarinaa. Anton Khudobin oli maalissa ajoittain kuin muuri, Miro Heiskanen nousi kenties jo NHL:n parhaaksi puolustajaksi ja Joel Kivirannan tuhkimotarina on vailla vertaansa. Dallas osaa tällä hetkellä puolustaa todella kliinisesti – tavallisesti tehokas Vegas jäi Starsia vastaan 1,60 maaliin per ottelu. Suurin voimavara lienee lepotauko, jonka Stars sai kaadettuaan Golden Knightsin viidessä ottelussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tampa lähtee otteluun suosikkina, mutta pääasiassa rasituksen vuoksi suosikkiasema on hyvin niukka. Niinpä kertoimissa löytyy valueta Starsille: vetosuositus on Dallas voittaa ottelun (sis. JA+RL) kertoimella 2,30.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.