Tampa Bay Lightning ja New York Islanders korkkasivat viime yönä NHL-pudotuspelien itäisen konferenssin finaalisarjan. Mistään kiekkojännäristä ei voida puhua, sillä Tampa Bay jyräsi tiensä ylivoimaiseen 8-2 voittoon.

Islandersin maalilla aloitti Thomas Greiss, joka oli pitänyt nollat Philadelphia Flyersia vastaan seitsemännessä ottelussa. Hän päästi selkänsä taakse kolme osumaa ensimmäisten kymmenen minuutin aikana, jonka jälkeen hänet vaihdettiin Semjon Varlamoviin.

Varlamov ei pärjännyt maalin suulla sen paremmin. Hän päästi 50 minuutin aikana viisi maalia. Maalivahtien yhdistetty torjuntaprosentti oli 76,47.

Tampa Bayn ahkerimmat tehomiehet olivat Nikita Kutsherov ja Brayden Point. He nakuttivat viisi tehopistettä kumpikin.