NHL-valmentajalle potkut törkytempusta – potkaisi pelaajaa kesken pelin! ”Tuollaiselle ei ole sijaa lajissa”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin apuvalmentaja Mike Kitchen saa etsiä uuden työnantajan ensi kaudella, seura ilmoitti tiistaina.

Panthers ei kertonut julkisuuteen syytä valmentajan lähdölle, mutta TSN:n lähteiden mukaan syynä oli 64-vuotiaan konkariluotsin käytös vaihtoaitiossa. Apuluotsi oli lähteen mukaan potkaissut täysillä omaa pelaajaansa kesken ottelun.

TSN:n mukaan kyseinen pelaaja olisi heittänyt suutuspäissään juomapullon vaihtopenkillä niin, että valmentaja oli saanut vedet päälleen. Tähän konkarivalmentaja olisi vastannut potkaisemalla pelaajaa alaselkään.

– Se ei ollut missään tapauksessa rohkaiseva kopautus. Tuollaiselle ei ole mitään sijaa lajissa, lähde kertoi TSN:lle.

Kitchen on meritoitunut NHL-valmentaja. Vuosina 2004-2006 St. Louis Bluesin päävalmentajanakin toiminut kanukki on voittanut apuvalmentajaurallaan kaksi Stanley Cupia (2013 ja 2015) Chicago Blackhawksin paidassa ennen siirtymistään Joel Quennevillen mukana Floridaan.