NHL-valmentajalle potkut törkytempusta – potkaisi pelaajaa kesken pelin! ”Tuollaiselle ei ole sijaa lajissa”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Florida Panthersin apuvalmentaja Mike Kitchen saa etsiä uuden työnantajan ensi kaudella, seura ilmoitti tiistaina.

Panthers ei kertonut julkisuuteen syytä valmentajan lähdölle, mutta TSN:n lähteiden mukaan syynä oli 64-vuotiaan konkariluotsin käytös vaihtoaitiossa. Apuluotsi oli lähteen mukaan potkaissut täysillä omaa pelaajaansa kesken ottelun.

TSN:n mukaan kyseinen pelaaja olisi heittänyt suutuspäissään juomapullon vaihtopenkillä niin, että valmentaja oli saanut vedet päälleen. Tähän konkarivalmentaja olisi vastannut potkaisemalla pelaajaa alaselkään.

– Se ei ollut missään tapauksessa rohkaiseva kopautus. Tuollaiselle ei ole mitään sijaa lajissa, lähde kertoi TSN:lle.

Kitchen on meritoitunut NHL-valmentaja. Vuosina 2004-2006 St. Louis Bluesin päävalmentajanakin toiminut kanukki on voittanut apuvalmentajaurallaan kaksi Stanley Cupia (2013 ja 2015) Chicago Blackhawksin paidassa ennen siirtymistään Joel Quennevillen mukana Floridaan.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!