KHL:n suomalaiskolmikko jälleen pitelemätön – pistepörssin kärkisijat täysin sinivalkoisten hallussa

© Kuva: www.hcsalavat.ru
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Salavat Julajev Ufan suomalainen ykkösketju Markus Granlund-Sakari Manninen-Teemu Hartikainen oli jälleen tehokkaalla pelipäällä joukkueen napattua 3-2-kotivoiton ennen sunnuntaita voitosta voittoon KHL:ssä edenneestä Avangard Omskista.

Ufassa jo kahdeksatta kauttaan kiekkoileva Hartikainen iski ottelussa kaksi maalia Mannisen (0+2) ja Granlundin (0+1) säestäessä syöttöpisteillään. 30-vuotias Hartikainen nousi samalla KHL:n pistepörssin kärkipaikalle suomalaisen nakutettu kuuteen peliin tehot 4+2=6.

Ruplaliigan pistepörssi on ennen illan viittä viimeistä ottelua suomalaisittain upeaa luettavaa Granlundin (3+3=6) sekä Spartak Moskovan Jori Lehterän (3+3=6) miehittäessä listan sijoja kaksi ja kolme.

 

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!