Kapteeneja riittää: Liiga-legenda saa C-kirjaimen rintaansa – taustalla häärii peräti 5 varamiestä!

Tampa Bay tiivistää rivinsä toiseen finaaliin! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Tulevaan Mestis-kauteen rajusti satsannut Kiekko-Espoo on valinnut kapteenistonsa.

Kapteenin C-kirjain ommellaan Liiga-konkari Arto Laatikaisen paitaan. 40-vuotiaalle puolustajalle kipparin rooli on tuttu, sillä hän toimi aikoinaan Espoon Bluesin kapteenina 2012-13. Lisäksi Laatikainen on toiminut varakapteenina Ilveksessä, HPK:ssa ja Bluesissa.

Espoolaisryhmä on varmistanut myös Laatikaisen selustan huolella, sillä joukkue kertoo nimenneensä peräti viisi varakapteenia. A-kirjainta kantavat puolustajat Erik Autio ja Erno Hopponen, sekä hyökkääjät Kurtis McLean, Anton Ollikainen ja Tommi Takaveräjä.

Mestis käynnistyy 24.syyskuuta ja Kiekko-Espoo aloittaa kautensa TUTO Hockeyn vieraana perjantaina 25.syyskuuta.

Tampa Bay tiivistää rivinsä toiseen finaaliin! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!