Dallas Stars voitti viime yönä Vegas Golden Knightsin viime yönä neljännen kerran. Seuraavaksi seura pelaa finaaleissa ensimmäisen kerran 20 vuoteen.

Dallasin mahdollinen mestaruus olisi iso hetki suomalaisessa NHL-historiassa. Miro Heiskasta nimittäin pidetään ennakkosuosikkina pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon Conn Smythe Trophyn voittajaksi. Kukaan suomalainen ei ole koskaan aiemmin pokannut pystiä. Palkinto jaetaan lähes aina mestarijoukkueen pelaajalle.

Viimeisimmissä otteluissa suomalaispuolustajalle on kuitenkin noussut kilpailija oman joukkueen riveistä: maalivahti Anton Khudobin. Venäläisvahti oli suurin yksittäinen syy, miksi Stars onnistui Vegasin voittamaan.

Tähän mennessä Khudobin on kerännyt pudotuspeleissä 561 torjuntaa. Dallasin seurahistoriassa enemmän torjuntoja yksien ratkaisupelien aikana on kerännyt ainoastaan Ed Belfour (1999 ja 2000). Venäläisvahdilla on hyvät mahdollisuudet jättää maalivahtilegenda selkänsä taakse finaalisarjan aikana.