Islandersin kausi jatkuu! Nappasi taisteluvoiton pitkän rimpuilun päätteeksi – katso dramaattinen ratkaisuosuma

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Itäisen konferenssin finaalisarja oli viime yönä katkolla, kun Tampa Bay johti ottelusarjaa voitoin 3-1. New York Islanders raapi kuitenkin viime yönä toisen voittonsa, ja sarja etenee kuudenteen otteluun.

Tampa Bay oli kuskin paikalla läpi ottelun. Joukkue voitti laukaukset 37-24, mutta se ei kerro koko totuutta Lightningin dominoinnista. Islandersin vedoista suurin osa tuli kaukaa ja ne olivat enemmän heittoja maalille kuin oikeita maalintekotilaisuuksia.

Jatkoerissäkin Islanders keskittyi lähinnä puolustamiseen. Viimein toisen jatkoerän jälkimmäisellä puolikkaalla joukkue pääsi yrittämään maalintekoa, kun Anders Lee karkasi ylivoimahyökkäykseen Jordan Eberlin kanssa. Lee passasi ja Eberle pääsi iskemään kiekon sisään.

Sarja jatkuu torstain ja perjantain välisenä yönä.

Voit katsoa Eberlen ratkaisumaalin alta.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!