Hurja paljastus: Aleksandr Ovetshkin saamassa Washingtonilta jättimäisen sopimustarjouksen

© Kuva: Ilari Isotalo

NHL:n toissa kauden mestarijoukkue Washington Capitalsin kapteenin ja seurahistorian parhaan pelaajan Aleksandr Ovetshkinin nykyinen sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen.

9,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa koko jättipituisen, nykyisessä työehtosopimuksessa kielletyn 13-vuotisen sopimuksensa ajan nauttinut ”Ovie” on kuluvan diilinsä umpeutuessa jo 35-vuotias, mutta se ei estä venäläisen Match TV:n mukaan seuraa tarjoamasta megatähdelleen uutta ja monivuotista jatkosopimusta.

Match TV:n toimittaja Tina Kandelaki väittää Capitalsin olevan valmis tarjoamaan kapteenilleen peräti kolmivuotista sopimusta, jonka vuosipalkka liikkuu 9,5-10,5 miljoonassa taalassa.

Capitalsin keulakuvana jo 16 vuoden ajan toimineen Ovetshkinin uskotaan pääsevän yhteisymmärrykseen jatkosta Capitalsin kanssa jo hyvissä ajoin ennen ensi kauden alkua.

NHL:n yhdeksänkertainen maalikuningas on iskenyt urallaan pelaamissaan 1152 runkosarjapelissä uskomattomat tehot 706+572=1278. 136 pudotuspeliottelussa mies on nakutellut 131 pistettä voittaen kertaalleen Stanley Cupin sekä pudotuspelien arvokkaimman pelaajan Conn Smythe -palkinnon. Runkosarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi Ovetshkin on valittu urallaan kolmesti.