NHL:n pudotuspelikarsinnat alkavat ensi yönä. Nyt onkin sopiva aika heittää kehiin viisi villiä ja huumoripitoista ennustetta pelaajista, jotka tulevat sulamaan panosten kovetessa.

Nazem Kadri, Colorado Avalanche

Nazem Kadri oli viime vuoden pudotuspelien yksi isoimmista flopeista. Hänen ylilyöntinsä kävi kalliiksi Toronto Maple Leafsille ottelusarjassa Boston Bruinsia vastaan.

Nyt tuittupäänä tunnettu Kadri tuskin lähtee hakemaan samanlaisia likaisia taklauksia. Sen sijaan kristallipallosta näkyy, että vanhojen kokemustensa vuoksi Kadri hädin tuskin uskaltaa osallistua fyysiseen peliin ollenkaan. Sen sijaan hän liihottaa jäällä yhtä aggressiivisena kuin uninen lammas.

Sergei Bobrovski, Florida Panthers

Sergei Bobrovskin listaamaan flopiksi on haastavaa. Venäläisvahti oli runkosarjassa niin surkea, että hänelle on vaikea asettaa enää sellaista rimaa, jonka hän voisi enää alittaa.

Bobrovskilla on uraltaan vakuuttava saldo pudotuspeleissä sulamisesta. Tällä kertaa ennustamme hänen olevan aiempaakin suurempi katastrofi, ja Florida joutuu vaihtamaan ykkösvahtia kesken pudotuspelien.

Tyler Seguin, Dallas Stars

Dallas Starsin runkosarjan lopetus oli yhtä pitkää tukkoista puurtamista. Hyökkäyshaluttoman pelitavan vuoksi suurin osa hyökkääjistä floppasi täydellisesti. Tyler Seguin oli ainoita valopilkkuja vaisussa runkosarjassa.

Teelehdet näyttävät siltä, että tauko ei ole tehnyt hyvää Dallasille. Hyökkäyspeli on entistä vaikeampaa, ja ainoa hyökkääjä, joka voi enää flopata, on Seguin. Hän tulee merkkauttamaan syöttöpisteen yhteen Dallasin kolmesta pudotuspelimaalista ja siihen tehoilu jääkin.

Tyler Seguin oli Dallasin paras hyökkääjä runkosarjassa. Kuva: Getty Images

Josh Morrissey, Winnipeg Jets

Winnipeg Jets lähtee pudotuspeleihin paperinohuella pakistolla. Puolustuksen selvä ykköstähti on Josh Morrissey, jolle on jälleen tarjolla järkälemäistä roolia.

Massiivinen peliaika koituu kuitenkin Morrisseyn peli-ilon kohtaloksi, kertovat Tarot-kortit. Vastustajan taklaukset syövät viimeisenkin terän nuoren tähtipakin pelistä. Lopputulos on virhealtis ja hermostunut puolustajan raunio.

Justin Williams, Carolina Hurricanes

Justin Williams on yksi 2000-luvun parhaista pudotuspelipelaajista. Mr. Game Seveninä tunnettu laitahyökkääjä on kuitenkin jo kypsässä 38 vuoden iässä, ja tämä näkyy myös hänen otteissaan.

Planeettojen liikkeiden mukaan pitkä tauko peleistä ei ole tehnyt Williamsille hyvää. Hän tuo pukukoppiin rutkasti johtajuutta, mutta kentällä pappa ei pysy enää nuorien joukkuekavereidensa perässä. Muutaman ottelun jälkeen Williams ei mahdu enää joukkueensa kokoonpanoon, vaan jää sivuun mysteerisen vamman varjolla.