NHL
Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks
Perjantai 14.08. klo 00:30

Vegas ja Chicago aloittivat urakkansa varsinaisessa Stanley Cupissa toissa yönä ja Vegas oli ottelussa selkeähkösti parempi. Play-off maailma on siitä armoton, että sen kummempiin ulospuhalluksiin ei ole varaa. Tänään on uusi peli ja rivit on saatava jälleen ojennukseen.

Entinen Blackhawksin mies Robin Lehner oli ensimmäisessä ottelussa erinomaisella pelipäällä ja päästi vain yhden kiekon taakseen. Reilly Smith oli myös pelipäällä ja iski laatan kaksi kertaa chicagolaisten nuottaan. Vegasin puolustus toimi hyvin, eikä Blackhawks päässyt varsinkaan ottelun alkupuolella kunnon tonteille. 4-1 lukemat eivät jätä varaa sen kummemmille jossitteluille: Vegas on sarjassa kuskin paikalla.

Blackhawks sortui ensimmäisessä ottelussa puolustuksen virheisiin ja kiekonmenetyksiin, joista Vegas rankaisi hyvällä prosentilla. Myöskään Corey Crawford ei onnistunut maalilla virkaveljensä malliin. Chicagolaisten kiekollinen peli jää vastustajia vaatimattomammaksi, eikä materiaalin leveyskään ole yhtä hyvällä mallilla. Näin ollen ottelusarjasta on tulossa todella vaikea Jeremy Collitonin suojateille.

Lyö vetoa ottelusta:

Vegasin voittokertoimet jäävät otteluun hieman vajaaksi, mutta vähämaalisuudessa voisi olla itua. Chicagon maaliodottama on alhainen ja jos se saa peliään yhtään kasaan, ei toinenkaan peli välttämättä täysin repeä. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 2,17.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO