Tyly ratkaisu: HPK näytti Suomen mestaruuden voittaneelle kasvatilleen ovea – uusi joukkue löytyi välittömästi

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

HPK-kasvatti Erkka Seppälä (arkistokuvassa) kiekkoilee tulevalla kaudella Mestiksen Kiekko-Vantaan riveissä.

21-vuotias keskushyökkääjä haki elokuun loppuun asti pelipaikkaa hämeenlinnalaisseurasta, mutta HPK tiedotti maanantaina, ettei sopimusta ole tällä kertaa tarjolla ja Seppälä teki nopeasti oman peliliikkeensä.

Vantaalla ollaan tuoreesta hankinnasta erittäin tyytyväisiä.

– Olimme kiinnostunut Erkasta heti kun aloimme rakentaa tulevan kauden joukkuetta. Erkka on äärimmäisen taitava pelaaja ja pelintekijä. Hän on tehnyt kovaa jälkeä junioreissa ja ollut tehokas myös Mestiksessä. Erkka tuo meille kärkiosaamista hyökkäyspäähän ja ylivoimalle. Hän pystyy pelaamaan niin sentterinä kuin laidassakin. Hienoa, että saimme Erkan Vantaalle, toteaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen seuran tiedotteessa.

Seppälä on pelannut urallaan 40 Liiga-ottelua HPK:ssa ja oli voittamassa keväällä 2019 Suomen mestaruutta, mutta rooli pääsarjatasolla on jäänyt kovin vaatimattomaksi: tehopinnoja on syntynyt ainoastaan 2 (1+1).

Mestiksessä jälki on ollut kovempaa ja taituri on nakuttanut LeKin, Peliittojen ja Kiekko-Vantaan riveissä 35 ottelussa tehot 8+21=29.

Seppälällä on kovat odotukset tulevasta.

– Hyvillä mielin liityn joukkueeseen. Olin viime kaudella pienen pätkän täällä ja viihdyin todella hyvin ja nyt tullaan koko kaudeksi. Haluan ottaa ison roolin joukkueesta, saada paljon vastuuta ja sitä kautta päästä uralla eteenpäin. Tuleva kausi on minulle todella iso, Seppälä painottaa.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!