Tuukka Raskin Bruinsilta heikko esitys pudotuspelien lohkovaiheessa – ”Ruosteen ravistamisotteluita – aloitamme nyt oikean lätkän”

© Kuva: Getty Images

NHL:n itäisen konferenssin neljän parhaan lohkovaihe ei mennyt Tuukka Raskin edustamalta Boston Bruinsilta ihan lapaan. Joukkue hävisi kaikki kolme peliään päätyen konferenssin lopputuloksissa lopulta neljänneksi.

Kolme tappiota eivät kuitenkaan syösseet Bruinsia pulaan, sillä joukkue pääsi aiemmin runkosarjasijoituksen perusteella suoraan 16 parhaan sakkiin.

– Mielestäni nämä lohkovaiheen pelit tai mitä nyt ovatkaan, olivat vain ruosteen ravistamisotteluita, Suomen aikaa sunnuntai-iltana 23 torjuntaa Washington Capitalsia vastaan 1-2-tappiossa ottanut pelaaja hymähtää Bruinsin kotisivuilla.

Savonlinnalainen näkee, että Bruins paransi otteitaan lohkovaiheessa alati. Ensiksi se hävisi Philadelphia Flyersille 1-4, sitten Tampa Bay Lightningille 2-3 ja nyt siis vielä Capsille 1-2.

– Teimme töitä kovasti maalien eteen, mutta emme vain saaneet palkintoa. Mutta uskon, että asiat muuttuvat, kun saamme juonesta kiinni.

Seuraavaksi Bruins kohtaa suomalaislasien läpi katsottuna melkoisessa herkkupalassa Carolina Hurricanesin. Raskilla ja kumppaneilla riittää pysäytettävää Sebastian Ahossa ja Teuvo Teräväisessä.

– Jokainen joukkue on voitettava, jos haluaa päästä pitkälle. Minusta tuntuu hyvältä. Tämä on ohi ja aloitamme nyt oikean lätkän.

– Tämä on jännää… Olemme paiskineet töitä vuoden tätä varten, Raskin joukkuekaveri Jake DeBrusk sanoo viitaten pudotuspeleissä pelaamiseen.

Kotona pelaaminen olisi toki ykkösvaihtoehto Toronton sijaan, mutta toisaalta mielessä on muutakin.

– Emme pitäneet lohkovaiheen tekemisestämme. Carolina on todella hyvä porukka. Tiedämme heidän olevan valmiita.

Ottelusarja alkaa jo ensi yönä.