Teuvo Teräväinen paljasti: Tässä syy Sebastian Ahon hirmuvireeseen – ”Se tekee hänestä entistäkin paremman”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin tähtisentteri Sebastian Aho on yltynyt NHL:n pudotuspeleissä huimaan vireeseen.

Aho johdatti aikaisemmin tällä viikolla NHL:n puolivälieriin, kun New York Rangers kaatui ottelusarjassa puhtain lukemin 3-0. Suomalaistaituri mätti kolmessa ottelussaan hirmuiset tehopisteet 3+5=8, jotka oikeuttavat pudotuspelien pistepörssin kärkipaikkaan.

Ahon ketjutoveri Teuvo Teräväinen osallistui torstaina NHL:n järjestämään Zoom-haastatteluun, jossa puheeksi nousi nopeasti Hurricanesin liekehtivä ykkösketju.

– Ketjumme on pelannut mielestäni aika hyvin. Meillä on paljon lahjakkuutta ja yritämme tehdä paljon töitä. Maaleja tulee, kun tekee oikeita asioita. Tällä hetkellä niitä tulee. Onhan tämä ollut aika erityinen hyökkäysketju. Kaikki kolme jätkää ovat tehneet kovaa töitä ja yrittäneet pelata yksinkertaisesti, Teräväinen avasi Canes Country -sivuston mukaan.

Teräväiseltä löytyi yksi erityinen syy Ahon tasonnostolle pudotuspeleissä.

– Hän on pelannut todella hyvin. Mun mielestä hän on pelannut hyvin koko kauden, joten nyt vain sama meno on jatkunut. Hän on sai hieman lepoa, jonka takia hän on saanut kehonsa kuntoon. Hän vihaa häviämistä – varsinkin näissä peleissä, jotka merkitsevät. Se on suurin syy, joka tekee hänestä entistäkin paremman, Teräväinen pyöritteli.

LUE MYÖS: Mikset asu miljoona-asunnossa? Teuvo Teräväinen kommentoi asuntokuvioitaan: ”Ei viitti mitään kartanoa ostaa, kun…”