Tässäkö Mikko Koivun seuraaja Minnesotan seuraavana ykköstähtenä? ”Hän dominoi!”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildia vuosikaudet kipparoinut Mikko Koivu on tällä kaudella jäänyt huomattavasti aiempaa pienempään rooliin joukkueensa hyökkäyksessä.

Leijonalegenda näkee kesken viime kauden Mikael Granlundiin vaihdetussa Kevin Fialassa ainesta Wildin tulevaisuuden keulakuvaksi. Nuori hyökkääjä oli runkosarjassa joukkueensa paras pistemies (64 peliä tehoin 23+31=54).

– Hänellä on taitoa ja potentiaalia vaikka mihin. Hän on vielä nuori kaveri, jolla on paljon vuosia edessään, Koivu kommentoi aiemmin kaudella.

24-vuotias sveitsiläisen jääkiekon supertähti teki koronatauon jälkeisessä paluuottelussaan vaikutuksen myös mediajätti Sportsnetiin, joka hehkuttaa hyökkääjän otteita Colorado Avalanchea vastaan pelatussa kesän ensimmäisessä harjoituspelissä.

– Hän dominoi peliä. Jos hän pystyy jatkamaan siitä, mihin jäi, Vancouverin puolustus tulee olemaan ongelmissa, kanadalaissivusto arvioi.

Koivun pelit Minnesotassa saattavat puolestaan olla ohi jo ensi lauantaiaamuna Suomen aikaa. Calgary Flames johtaa pudotuspelien karsintasarjaa Wildia vastaan voitoin 2-1 ja tarvitsee enää yhden voiton jatkaakseen sarjasta varsinaisiin pudotuspeleihin.