Suorat sanat! Auston Matthews koulutti NHL-toimittajaa kasvotusten: ”Epäeettistä”

© Kuva: Getty Images

Toronto Sun -lehden toimittaja Steve Simmons sai aikaan aikaisemmin kesällä kohun, kun hän raportoi Toronto Maple Leafsin supertähden Auston Matthewsin koronavirustartunnasta.

Simmonsin raportointi jätti selkeästi Matthewsille jotain hampaankoloon, sillä yhdysvaltalainen latasi sunnuntaina Columbus Blue Jackets -ottelun lehdistötilaisuudessa suorat sanat Toronto Sun -lehden toimittajalle.

– Ensinnäkin, on todella valitettavaa, että saan tässä kohtaa sinulta kysymyksen Steve. Haluan vain sanoa sen, että en arvostanut sitä artikkelia, jonka kirjoitit minusta muutama kuukausi sitten. Ihan rehellisesti, se oli mielestäni hieman epäeettinen, Matthews laukoi, kun Simmons oli kysynyt häneltä ottelusta.

NHL:ssä raportoitiin kesän aikana kymmeniä koronavirustartuntoja, mutta Matthews oli ainut, jonka henkilöllisyys paljastui julkisuuteen.