Siim Liivik avautuu: tästä syystä pelaajaura on nyt ohitse – ”Kasvoin aikoja sitten siitä kuplasta ulos”

© Kuva: Juha Tamminen

Pelaajauransa kuluneeseen kauteen päättänyt Siim Liivik kertoo tuoreesta päätöksestään Facebook-tilillään.

32-vuotias hyökkääjä ehti tekemään mittavan uran. Liiga-kokemusta kertyi lähes 500 ottelun edestä ja viimeiset kaudet menivät Itävallassa Klagenfurter AC:n riveissä.

Lopettamispäätös oli lopulta helppo tehdä.

– Lopetin mun jääkiekkoilijan urani. Se oli selkeä päätös mulle jo ennen viime kautta. Kasvoin aikoja sitten siitä kuplasta ulos. En koskaan kuulunut sielultani jääkiekkokoppiin. Laji on edelleen rakkain!

– Kasvutarinoita uran varrelta on todella monia. Niistä pääsette lukemaan lisää mun kirjasta, joka ilmestyy syksyllä 2021! Mikäli teillä on kuvia matkan varrelta, niin lisäilkää, lähetelkää niitä mulle. Niitä olisi hauska selailla ja ehkä joku pääsee teidän suostumuksella kirjaan asti.

Anyway KIITOS kaikille teille, jotka kannustitte ja olitte tukena. En koskaan unohda kannattajia. Pian pääsette seuraamaan mun uusia kuvioita myös tv:ssä! Olen innoissani kaikesta uudesta! Liivik kirjoitti Facebook-tilillään.

Tulevana syksynä Liivik nähdään mukana C Moren Liiga-tiimissä.