Pittsburghin GM kaavailee Kasperi Kapaselle huikeita ketjukavereita: ”Meillä on hänelle erilainen rooli”

© Kuva: Getty Images

Kasperi Kapanen siirtyi eilen isossa pelaajakaupassa Toronto Maple Leafsista Pittsburgh Penguinsiin. Penguinsille suomalaishyökkääjä oli jo entuudestaan tuttu, sillä juuri Pittsburghista Kapanen Torontoon alunperin kaupattiinkin.

Pittsburghin GM Jim Rutherford vieraili TSN:n Overdrive-ohjelmassa ja hehkutti estoitta nuorta suomalaista.

– Pidämme Kapasesta todella paljon. Emme olisi halunneet treidata häntä aikanaan, mutta meidän oli saatava Phil Kessel, Rutherford sanoi.

– Tiedätte, miten hän pelaa. Hän on nopea ja tappaa jäähyjä. Pidämme siitä, että hän on vasta 24-vuotias ja hänen oikeutensa pysyvät joukkueella vielä neljä vuotta.

TSN:n asiantuntijat kysyivät, miten Kapanen onnistuu nousemaan pienemmästä roolista kärkiketjujen hyökkääjäksi. Rutherford ei ollut tästä huolissaan.

– Meillä on hänelle erilainen rooli. Hän pystyy pelaamaan kärkiketjujen minuutteja, ja hän päätyy pelaamaan joko Crosbyn tai Malkinin kanssa, Rutherford sanoi suoraan.

– Hän tuntee varmasti painetta. Näen kaiken aikaa, kun hyvätkin pelaajat tulevat pukukoppiimme ja heillä on välillä vaikeaa. Näen myös kavereita, joiden peli nousee aivan uudelle tasolle. Kapasen nopeus ja hänen taitonsa tappaa jäähyjä tekevät joukkueestamme paremman, vaikka hänellä menisikin aikaa sopeutua.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.