Nyt pomppii! Olli Määttä ohitti Mikko Koskisen onnekkaalla pomppukiekolla NHL:ssä – katso osuma

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Chicago Blackhawksin ja Edmonton Oilersin välinen NHL-pudotuspelikarsintasarja on ollut tähän asti vauhdikasta ja tasaista vääntöä. Artikkelin kirjoitushetkellä ottelua on pelattu kaksi erää, ja Edmonton on 4-3 johdossa.

Chicagon kolmannesta maalista vastasi puolustaja Olli Määttä. Suomalaispakki ei ole tullut tunnetuksi maalitykkinä, ja nytkin osumassa oli mukana roima annos onnea.

Määttä pääsi laukomaan voitetun hyökkäysalueen kulmaväännön päätteeksi. Heppoinen laukaus otti kimmokkeen Oilers-pelaajasta, josta kiekko pomppasi maalivahti Mikko Koskisen patjaan. Maalivahdin varusteista peliväline otti toisen pompun ja päätyi lopulta maalin perukoille.

Voit katsoa Määtän onnekkaan osuman alta.

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!