Vegas Golden Knightsin maalivahtitilanne on ollut kuuma peruna NHL-pudotuspelien aikana. Siirtotakarajalla hankittu ruotsalainen Robin Lehner on noussut hieman yllättäen ykkösvahdiksi, kun taas seuraa pitkään edustanut Marc-Andre Fleury on jäänyt penkin lämmittäjäksi.

Fleuryn agentti Allan Walsh hämmensi soppaa jakamalla sosiaalisessa mediassa muokatun kuvan, jossa Fleurya on puukotettu selkään. Konkarivahti ei tuominnut agenttinsa toimintaa, mutta pyysi häntä kuitenkin poistamaan kuvan.

Fleuryn kommentit herättivät saman tien siirtohuhut. NHL-toimittaja Jesse Granger arvioi, että maalivahti saattaa olla agenttinsa kanssa samaa mieltä tapahtumien kulusta. Fleury saattaa haluta ulos Vegasista ensi kaudeksi.

Ottajia 35-vuotiaalle Fleurylle löytyisi varmasti, sillä moni seura metsästää itselleen uutta ykkösvahtia. Konkarivahdin palkka voi kuitenkin olla vaikea pala nieltäväksi. 7 miljoonan dollarin vuosipalkkaista sopimusta on jäljellä vielä kaksi kautta.

Vegasilla on omiakin intressejä luopua Fleurysta. Lehnerin sopimus päättyy tähän kauteen, ja seura haluaa varmasti pitää ruotsalaisesta kiinni. Fleuryn kallis sopimus olisi tässä vaiheessa iso rasite menestyvälle seuralle. Vegas voi kuitenkin joutua pidättämään osan kanadalaisvahdin palkasta, jotta saa hänet kaupattua pois.