Dallas Stars johtaa ottelusarjan toista matsia Colorado Avalanchea vastaan lukemin 4-2. Ottelu on artikkelin kirjoitushetkellä kolmannessä erässä.

Dallas oli isoissa vaikeuksissa toisen erän lopulla, kun Colorado pääsi yrittämään ylivoimalla useaan otteeseen. Alivoimalla urakoinut Esa Lindell helpotti Dallasin tilannetta komealla soolomaalilla ylivoimamyllytysten päätteeksi.

Hän ryösti keskialueella kiekon Joonas Donskoilta, ja lähti karkumatkalle Mattias Jänmarkin kanssa, mutta päätti laukoa itse. Colorado-vahti torjui kiekon eteensä, ja Lindell huitoi sitä vielä kahteen kertaan, ennen kuin sain pelivälineen yli maaliviivasta.

11 pudotuspeliottelussa Lindell on tehnyt tehot 1+3=4. Runkosarjassa hän iski 23 tehopistettä 69 otteluun.