Mestis-joukkue Ketterä nappasi maanantaina pelatussa harjoitusottelussa makean voiton, kun se kaatoi KHL-seura Dinamo Riikan voittolaukauskilpailun jälkeen 5-4.

Imatralaiset olivat voittaa jo varsinaisella peliajalla johdettuaan mittelöä 4-3 aina kolmannen erän lopulle asti, ennen kuin vieraat tulivat Kristaps Sotnieksin kamppailun 55.minuutilla syntyneellä maalilla rinnalle ja veivät ottelun 4-4-tilanteessa jatkoajalle.

Viiden minuutin jatkoaika oli maaliton, mutta voittolaukauskisassa ainoastaan isännät onnistuivat ja yllätys oli valmis.

Mestis-ryhmälle kyseessä oli jo toinen perättäinen voitto altavastaajana, sillä perjantaina se kaatoi Liiga-joukkue Jukurit niin ikään voittolaukauskisan jälkeen.

Ketterän Twitter-tilillä otettiin tilanteesta luonnollisesti kaikki irti.

– Viime viikolla Liiga, tänään KHL. Ensi viikolla? Joukkueen julkaisussa todettiin.

Riikalaisryhmä jatkaa harjoituskauttaan Suomessa torstaina, kun se kohtaa Vantaan Tikkurilassa pelattavassa ottelussa Jokerit.

Imatran Ketterä

@ImatranKettera
Imatran Ketterä voittaa Dinamo Riikan voittomaalikilpailun jälkeen 5-4. Viimeviikolla Liiga, tänään KHL. Ensiviikolla? #Mestis #Ketterä #Liiga #NHLfi