Carolina Hurricanesin hyökkääjä Andrei Svetshnikov joutui jättämään viime yönä ottelun kesken Boston Bruinsia vastaan. Hän taittoi jalkansa maalinedustaväännössä Zdeno Charan kanssa, eikä päässyt kaukalosta ulos omin voimin.

Bostonin selostaja Jack Edwards jatkoi tilanteesta keskustelua Twitterissä vielä ottelun jälkeen.

– Mitä NBC ei ole vielä näyttänyt liittyen epäonniseen Svetshnikovin loukkaantumiseen on: Carolina laituri leikki keppihevosella, ratsastaen Charalla maalin takana. Kun karhua ärsyttää, vastaa seurauksista. Kukaan ei halunnut nähdä Svetshnikovin loukkaantuvan, mutta hän haukkasi liian ison palan, Edwards kommentoi.

Edwards on jo aiemminkin tunnettu useista kohauttaneista kommenteistaan. Tällä kertaa hänet tyrmättiin kuitenkin harvinaisen isolla rintamalla. Muun muassa arvostettu NHL-kommentaattori ja entinen NHL-pelaaja Ray Ferraro vastasi ytimekkäästi selostajalle.

– Mikä vitsi. Häpeäpilkku.

Carolina Hurricanesin virallinen tilikin vastasi Edwardsille.

– Tämän olisi pitänyt jäädä luonnokseksi, Jack.