Lehti: Pittsburgh Penguins isojen muutosten edessä! Nämä pelaajat liipasimella – jopa tähtipuolustaja mukana listalla

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pittsburgh Penguinsin karsiutumisen NHL:n varsinaisista pudotuspeleistä uskotaan johtavan isoihin muutoksiin joukkueen kokoonpanossa.

Maalivahtikaksikosta (Tristan Jarry ja Matt Murray) toisen uskotaan vaihtavan maisemaa, eivätkä turvassa ole sen paremmin kaikki kenttäpelaajatkaan.

Pittsburgh Post-Gazette ennakoi, että vapaista agenteista Justin Schultz, Patrick Marleau ja ehkä myös Conor Sheary saavat jatkossa etsiä töitä toisaalta.

Rajoitetuiksi vapaiksi agenteiksi ovat päätymässä lisäksi Jared McCann, Juuso Riikola, Dominik Simon, Sam Lafferty sekä Evan Rodrigues, joiden jatko seurassa on sekin kaikkea muuta kuin varmaa.

Paikallislehti uskoo sopimuspelaajista lisäksi ainakin Nick Bjugstadin ja Jack Johnsonin olevan siirtouhan alla, joskin jälkimmäisen jättisopimuksen kauppaaminen ei ole seurajohdolle helppo tehtävä.

Kenties mielenkiintoisin mahdollinen lähtijä lienee pitkäaikainen tähtipakki Kris Letang, joka saatetaan laittaa lihoiksi nuoren John Marinon kehityttyä tällä kaudella ratkaisurooliin.

Pennsylvaniassa saatetaankin nähdä ennen ensi kauden alkua tällä vuosituhannella ennennäkemätön kokoonpanon tuuletus.

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!