Lähteet: Florida Panthersin omistaja valmis kovaan temppuun, jos menestystä ei tule

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay tiivistää rivinsä toiseen finaaliin! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Florida Panthersin runkosarja oli iso pettymys. Joukkue lähti kauteen suurin odotuksin, kun maalivahtiosastoa vahvistettiin Sergei Bobrovskilla, mutta venäläisvahti osoittautui flopiksi ainakin ensimmäisellä kaudellaan. Joukkue tuskin olisi päässyt edes pudotuspeleihin, jos runkosarja olisi voitu pelata loppuun.

Nyt kapteeni Aleksander Barkovin ja muun joukkueen niskassa on kovat menestyspaineet. NHL-toimittaja Pierre LeBrun nimittäin paljastaa, että jos menestystä ei nytkään tule, seura menee myyntiin.

– Lähteideni mukaan Vinny Violan viesti oli, että tämä on viimeinen yritykseni. Yritämme parhaamme, käytämme rahaa ja yritämme luoda buumin, mutta jos tämä ei toimi tämän jälkeen, niin en tiedä. Vinny Viola ei ole tietenkään sanonut tätä julkisesti, mutta olen kuullut asiasta kiekkoihmisiltä ympäri liigaa, LeBrun paljastaa.

Florida Panthers kohtaa pudotuspelikarsinnassa New York Islandersin. Sarja jatkaistaan paras viidestä -systeemillä.

Tampa Bay tiivistää rivinsä toiseen finaaliin! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!