Kallis ylilyönti? Tuukka Raskille vaaditaan jo hyllytystä: ”Olisin raivona, jos…”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Boston Bruinsin suomalaisvahdin Tuukka Raskin suorasukaiset kommentit liittyen NHL:n pudotuspelien ”tylsyyteen” ovat aiheuttaneet perjantaina kuhinaa kiekkopiireissä.

– Ei tuo nyt kovin kovasti pudotuspelikiekolta tunnu, vaan pikemminkin treenipelaamiselta, jos ihan rehellisiä ollaan. Eihän siellä ole faneja, Rask oli jyrähtänyt haastattelussa.

NBC Sports Bostonin paikallistoimittaja Joe Haggerty otti perjantaina kovasti kantaa Raskin kohukommentteihin.

Haggerty toivoo, että ”epämotivoitunut” Rask hyllytettäisiin ensi ottelussa.

– Rask kutsui Toronton NHL-kuplan pelejä ”tylsäksi” ja vertasi niitä näytösotteluihin, joissa ei ole yleisöä. Hän ei kuulemma odota mitään tuloksien suhteen. Nämä kaikki puheet tulivat tappio-ottelun jälkeen, jossa hänellä oli 89,9 torjuntaprosentti – eikä hän edes taistellut kovaa löytääkseen kiekon. Aloittakaa (Jaroslav) Halakilla seuraava ottelu, Haggerty tilitti Twitterissä.

– Täytyy myös muistaa, että Raskilta ei edes kysytty mielipidettä tähän aiheeseen. Hän ei vastannut kysymykseen, jossa häneltä tiedusteltiin maalin edustalla tapahtuvasta hämmingistä. Lupaan, että jos Halak laitetaan maaliin, ja hän pelaa hyvin Bruinsin voittaessa, niin Rask ei pidäkään asioita enää niin tylsänä, toimittaja jatkoi.

Haggerty uskoo, että Raskin puheita ei otettu hyvin vastaan Bruinsin pelaajien keskuudessa.

– Jos olisin hänen joukkuetoverinsa, joka taistelisi kovaa ja pistäisi itseään likoon, niin olisin raivona. Kyseenalaistaisin tosissaan sen, että pystyykö Raskiin luottamaan silloin, kun häneltä vaaditaan täydellistä sitoutumista.

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!