Jokereille huima vahvistus! Mikko Lehtonen aloittaa kautensa KHL:ssä – Jari Kurri hehkuttaa: ”Ei esittelyjä kaipaa”

© Kuva: Leijonat.fi

Puolustaja Mikko Lehtonen pelaa myös osan ensi kaudesta KHL:ssä.

Jokerit tiedottaa verkkosivuillaan, että suomalaispuolustaja on seurassa lainalla siihen saakka, kunnes Toronto Maple Leafsin harjoituskausi käynnistyy koskien kautta 2020-2021.

– Mikko Lehtonen ei esittelyjä kaipaa jokerikannattajille ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme hänet takaisin joukkueeseemme. Olemme kiitollisia Toronto Maple Leafsille, GM Kyle Dubas’lle sekä hänen tiimilleen hyvin sujuneesta yhteistyöstä siirron suhteen, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

– Minulle oli selvää, että haluan tulla takaisin Jokereihin, jos seura minut vain haluaa. Ympäristö, pelikaverit ja valmentajat ovat minulle tuttuja, mikä helpottaa omaa tekemistäni, ja haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin vain pystyn. Tämä on minulle paras mahdollinen paikka valmistautua NHL-kauteen, Lehtonen kertoo.

Leijonistakin tuttu puolustaja pelasi viime kaudella mainiosti KHL:ssä. Sarjan paras puolustaja summasi 60 ottelussa komeat 49 (17+32) tehopistettä.