Huippu-uutinen! Aleksi Saarela nousee kokoonpanoon NHL:ssä – iskettiin suoraan kärkiketjuun

© Kuva: Getty Images
Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Florida Panthers jahtaa pudotuspelipaikkaa NHL-pudotuspelien esikarsintavaiheessa New York Islandersia vastaan.

Ottelusarjan avausosan katsomon puolelta seurannut Aleksi Saarela nousee kokoonpanoon toisessa kohtaamisessa. Siirtotakarajalla Carolina Hurricanesista hankittu 23-vuotias nousee suoraan Panthersin kakkosketjuun Erik Haulan ja Mike Hoffmanin rinnalle. Saarela pelasi Floridan NHL-miehistössä runkosarjassa yhdeksän ottelua tehoin 2+2=4.

Kello 19 Suomen aikaa tiistaina käynnistyvän ottelun tärkeyttä ei voi Panthersin kannalta liiaksi korostaa, sillä tappio pudottaisi joukkueen kuilun partaalle Islandersin voitettua sarjan avausottelun lukemin 2-1.

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!