”Fiasko” – Ruotsista murskakritiikkiä Nashville Predatorsin päävalmentajalle

© Kuva: Getty Images

Mikael Granlundin, Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen edustama Nashville Predators oli selvä ennakkosuosikki ottelusarjassa Arizona Coyotesia vastaan, kun NHL palasi koronaviruksen aiheuttamalta tauolta.

Coyotes onnistui kuitenkin yllätyksessä ja pudotti Predatorsin otteluvoitoin 3−1. Predatorsissa on vahva pohjoismaalainen edustus, sillä joukkueessa pelaa kolmen suomalaisen lisäksi neljä ruotsalaista.

Ruotsalaisen Aftonbladetin toimittaja Per Bjurman ei voinut uskoa näkemäänsä, kun Predators passitettiin ulos pudotuspeleistä. Bjurman langetti syyn päävalmentaja John Hynesin niskoille.

Hynes ryhtyi joukkueen päävalmentajaksi tammikuussa. Hän seurasi tehtävässä Peter Laviolettea. Hynesin tekemät peluutusratkaisut ihmetyttivät Bjurmania, joka ei käsittänyt, miten joukkueen ruotsalaistähdet Viktor Arvidsson ja Filip Forsberg jäivät vähemmälle peliajalle kuin esimerkiksi Rocco Grimaldi.

− Kuin päättäisi ajaa Opelia, vaikka olisi Ferrari odottamassa autotallissa, Bjurman äimisteli.

Bjurman kuvaili Predatorsin kauden päättymistä ”fiaskoksi”. Nashvillessa on nähty koko 22-vuotisessa seurahistoriassa vain kolme päävalmentajaa, mutta Bjurmanin mielestä Hynesille on annettava potkut.

− Huonommin ei voi mennä, Bjurman totesi.

Bjurman huomautti, että vapailla markkinoilla olisivat muun muassa sellaiset valmentajanimet kuin Gerard Gallant ja Bruce Boudreau.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.