C Morelta kova kiinnitys! Leijonalegenda siirtyy tv-asiantuntijaksi

Menestyksekkään pelajaauransa viime kauteen päättänyt Kärppien ja Leijonien puolustajalegendaa Lasse Kukkonen nähdään jatkossa C Moren Liiga-lähetysten asiantuntijatiimissä.

Kukkonen tuo kiekkotiimiin kokemusta ja näkemystä suoraan Liiga-kaukaloista.

– On mahtavaa jatkaa hommia edelleen Liigan ympärillä: päästä seuraamaan pelejä ja näkemään tuttuja pelaajia näin kaukalon toiselta puolelta. Odottavaiset tunnelmat, mutta kyllä tässä vähän myös jännittää – samalla tavalla kuin ennen ensimmäistä Liiga-kauttani, Kukkonen kuvailee tunnelmia C Moren tiedotteessa.

Kukkosen palkintokaapista löytyy pitkän uran varrelta useita Suomen mestaruuksia, maailmanmestaruus sekä lukuisia MM- ja olympiamitaleita. Konkari ehti pelata urallaan myös kolme kautta NHL:ssä ja saman verran KHL:ssä.

Nöyränä ja sitoutuneena tiimipelaajana tunnettu Kukkonen astuu nyt uuden eteen asiantuntijan saappaissa. Valot ja kamerat eivät kiekkoikonia jännitä, sillä paineensietokyky on tietysti huippuluokkaa.

– Ne varmasti unohtuvat taka-alalle, kun homma lähtee käyntiin. Enemmän mietityttää, kuinka paljon sitä eläytyy peliin. Nyt harjoitellaan, miten päästää irti pelaajan näkökulmasta ja peliin liittyvistä tunteista, ja katsoa peliä laajemmin, Kukkonen pohtii.

Kukkosen uudesta työnkuvasta saadaan tulevalla Liiga-kaudella nauttia sekä studio- että ottelulähetyksissä.

Lähde: C Moren tiedote