Tuukka Raskin poliisipäähine tulkittiin epäkorrektiksi – Brad Marchand puolusti suomalaista: “Oletko v*ttu tosissasi… Tämän vuoksi sinä olet yksi ongelma”

© Kuva: Getty Images

Kuten sivustomme eilen kirjoitti, nosti Boston Bruinsin Tuukka Raskin tilannetaju kohua Yhdysvalloissa taannoin. Stanley Cupin aikoinaan voittanut suomalaistähti puki eräässä suorassa NBCSN:n tv-lähetyksessä päällensä Bostonin poliisia tukevan lippiksen.

Raskin temppu nähtiin hetki sen jälkeen, kun Bruins oli julkaissut rasisminvastaisen kannanottonsa mustien oikeuksia tukevan Black Lives Matter -liikkeen puolesta. Maalivahdin asuvalintaa pidettiin epäkorrektina ja tyylittömänä.

– Tuukka Rask Bostonin poliisin lippis päässä hänen seuransa kannanoton jälkeen kertoo kaiken jääkiekkokulttuurista, Chicago Sun-Timesin toimittaja Evan F. Moore tyrmäsi.

Saman asian esille nosti muun muassa Boston Globen toimittaja Matt Porter. Sen jälkeen kummalliseen tapaukseen kantaa otti Bruinsin monissa vesissä keitetty Brad Marchand. Jos tyrmäsi Moore Raskin, niin Marchand antoi kipakan vastapallon Porterille.

– Oletko v*ttu tosissasi Porter… Tämän vuoksi sinä olet yksi ongelma.

Näet Marchandin jo hävinneen tviitin ohesta.

Boston avaa pudotuspeliurakkansa itäisen konferenssin neljän parhaan ottelusarjassa.