Tuskallinen tilanne: NHL-tähti joutuu hylkäämään vastasyntyneen esikoislapsensa – ”En aio valehdella…”

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:n pudotuspeleihin valmistautuvat joukkueet aloittavat maanantaina harjoitusleirinsä.

Pelaajille tilanne tarkoittaa samalla mahdollisesti useiden kuukausien erossaoloa läheisistään.

Vancouver Canuks-kapteeni Bo Horvatin tilanne on – jos vain mahdollista – vielä monia muita pelaajiakin vaikeampi.

25-vuotias kanadalainen palaa Vancouveriin harjoittelemaan vain viikko sen jälkeen, kun vaimo Holly synnytti perheen esikoispojan. Perhe jää Ontarioon ja Horvat myöntää tilanteen olevan erittäin raskas.

– En aio valehdella, ei todellakaan ole helppoa jättää vastasyntynyttä vauvaa, Horvat totesi CBC:n mukaan ja jatkoi:

– Sain olla mukana vain viikon, mutta se oli elämäni paras viikko. Olemme todella onnellisia saatuamme tämän pikkumiehen elämäämme. Tiesin tästä tulevan vaikeaa, mutta ei sitä tajua ennen kuin se oikeasti tapahtuu.

Canucks kohtaa tämänhetkisen tiedon mukaan elokuun 1.päivänä käynnistyvissä pudotuspeleissä Minnesota Wildin ja mitä pidemmälle joukkue jatkopeleissä etenee, sen pidempi erosta tulee, sillä Stanley Cup-mestaruuden on tarkoitus ratketa vasta lokakuun alussa.

– Jos joudun olemaan erossa perheestäni, haluan mennä päätyyn asti. Haluan voittaa tämän, koska silloin se ei tunnu hukkaan heitetyltä ajalta olla erossa perheestä ilman syytä. Toivottavasti voin kaiken päätteeksi laittaa hänet Stanley Cup-pokaaliin, Horvat tunnelmoi.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!