TOP-20: Tässä NHL:n kovimmat laitahyökkääjät – Patrik Laine ja Mikko Rantanen jäivät kauas kärjestä!

© Kuva: Getty Images

NHL Network on julkaissut listauksen NHL:n tämän hetken 20 parhaasta laitahyökkääjästä.

Kuten olettaa saattaa, NHL Networkin valinnat aiheuttivat hurjasti väittelyä sosiaalisessa mediassa.

Ykköseksi valittiin monien suureksi yllätykseksi New York Rangersin tähtihyökkääjä Artemi Panarin. Viime kesänä vapaana pelaajana Rangersiin siirtynyt venäläinen takoi tällä kaudella NHL:n runkosarjassa 69 otteluun tehopisteet 32+63=95.

Listauksen toiselle sijalle valikoitui Boston Bruinsin maalitykki David Pastrnak, joka mätti runkosarjassa huimat 48 osumaa. Lukema oikeutti lopulta maalipörssin voiton jakamiseen listan sijalta neljä löytyvän Aleksandr Ovetshkinin kanssa.

Kolmannelta sijalta löytyi NHL:ssä viime kaudella pistepörssin näytöstyyliin voittanut Nikita Kutsherov.

NHL Network jätti suomalaiset tähtipelaajat Mikko Rantasen vasta sijalle 11. sekä Patrik Laineen sijalle 14. Osa myös ihmetteli pistepörssissä 24. sijalla olevan Teuvo Teräväisen puuttumista 20 parhaan laitahyökkääjän joukosta.

Näet listauksen kokonaisuudessaan alla olevasta Twitter-linkistä: