Useat kiekkofanit pettyivät torstaina sosiaalisessa mediassa, kun Telia ilmoitti, ettei se näytä kesän ja syksyn aikana ainuttakaan harjoitusottelua.

Telia satsaa tällä hetkellä suuresti Super Series -turnausformaattiin, jossa joukkueet pelaavat kolmella kolmea -vastaan. Tästä syystä harjoitusottelut on päätetty jättää näyttämättä.

– Meidän kautta ei tänä vuonna näytetä harjoituspelejä. Esimerkiksi pitsiturnauksen voit katsoa SolidSportin kautta. Me näytämme ennen kauden alkua maailmalla suosiota niittänyttä 3v3 Super Series -turnausformaattia, ilmoittaa Telia Twitterissä.

Telian ratkaisu on saanut somessa paljon kritiikkiä, sillä koronaviruksen aikana monet toivoisivat näkevänsä oman joukkueensa otteluita kotisohvalta. Myöskään Super Series ei kiinnosta kaikkia, sillä kyse on erilaisesta pelistä, eikä mukana ole läheskään kaikkia liigaseuroja.

SuomiKiekko keräsi alle ihmisten reaktioita Telian ilmoitettua asiasta.

Peku Pulkkinen

@Peku_P
Kiitos #telia. 🤬 Kuka sitä nyt oikeaa jääkiekkoa kaipaakaan...Aivan järjettömän tyhmä päätös. #liiga

Joni Laaksola

@Jomppal
Koronan takia hallille ei välttämättä pääse kaikki halukkaat katsomaan harkkapelejä, koska yleisömääriä on rajoitettu. Joten tämä Telian päätös on todella naurettava. #Liiga

Riku Hatakka

@hatakkaa
Pitkä Pre Season tarjoaa lukuisia kovia #liiga otteluita.

Telia päätti olla näyttämättä yhtään jääkiekko-ottelua tänä aikana. Ei hyvää päivää, mitä touhua..

Johannes Pöyhönen

@poyhonenj
Eli Telia näyttää harkkaotteluista tasan tuon Super Seriesin. On kyllä mullistava katselukokemus jälleen kerran. #Liiga