SaiPalle vahvistus tolppien väliin: ”Mielestäni meillä on kilpailukykyinen maalivahtiosasto”

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 22-vuotiaan maalivahti Niclas Westerholmin kanssa. Tarkalleen ottaen nyt lunastettiin vanhassa sopimuksessa ollut optio, kun tulokassopimus NHL-seura Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Westerholm pelasi viime kaudella SaiPan ykkösvahtina 40 ottelua. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 89,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,76.

SaiPa oli jo aiemmin hankkinut maalilleen 23-vuotiaan slovakialaisen Matej Tomekin. Westerholmin on tarkoitus muodostaa tasainen tandemi yhdesäs nuoren slovakin kanssa.

– Mielestäni meillä on kilpailukykyinen maalivahtiosasto. Nicke otti viime kaudella isoja harppauksia. Alkukaudella oli vaikeampaa, kuin mitä olisi toivottu, mutta vuodenvaihteen jälkeen hän pelasi hyvällä tasolla, kommentoi SaiPan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa.