Raju alku uudessa joukkueessa! Liiga-mestari kertaa pahaa epäonneaan – ”Oli aika kova napsahdus”

© Kuva: Juha Tamminen

Kokenut keskushyökkääjä Juhani Jasu viilettää tulevalla kaudella TPS:n väreissä.

Tapparasta saapuneen kaksinkertaisen Liiga-mestarin alku uudessa joukkueessa oli erittäin epäonninen.

– Takareisi napsahti treeneissä kesken mäkivetojen ja sieltä katkesi jänne. Paikoiltaan lähdimme täysillä juoksemaan ja sitten se vain petti. Tunsin kyllä heti, että oli aika kova napsahdus, mutta en ajatellut siellä olisi jotain poikki mennyt. Se on nyt operoitu ja siitä pitäisi ihan toimiva peli tulla, Jasu toteaa TPS:n nettisivulla kesäkuussa tulleesta vammastaan.

Jasu kertoo tämänhetkisen toipumisennusteen mukaan paluun pelikuntoon vievän noin kolme ja puoli kuukautta, joten Liiga-avauksessa mies saatetaan jo nähdä tositoimissa.

Ennen TPS:ää Liigassa Lukkoa, HPK:ta ja Tapparaa edustanut Jasu on tullut tunnetuksi kaukalossa kovana työmyyränä, mutta ei ole kärsinyt aiemmin vakavista loukkaantumisista.

Tietyiltä, melko näkyviltä vammoilta Jasu ei kuitenkaan ole säästynyt. Pelaajan avatessa suunsa paljastuu aito ”kanadalaishymy”, kun muutama etuhammas puuttuu.

– Ensimmäisen kerran niihin osui harjoituksissa kiekko, kun joku ampui lämärin ja kiekko kimposi mailan kautta suoraan suuhun. Kauden verran kävin niitä hammaslääkärissä korjauttamassa, mutta kun niihin tuli aina vain uusia osumia eivätkä ne pysyneet, niin sitten se vain jäi, Jasu avaa ja jatkaa:

– Minulle teetettiin tekohampaat, joita käytin omissa häissäni, että saatiin kunnolliset kuvat otettua, mutta sen jälkeen en ole niitäkään käyttänyt. Kai sitä joku joskus ajattelee, että mikä lie katujen mies mahdan olla, mutta ei se minua haittaa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.