Winnipeg Jetsin suomalaistykki Patrik Laine kertoi äskettäin pohjoisamerikkalaisille medioille kenties huolestuttavan oloisia kommentteja vireestään. NHL:n pudotuspelien on tarkoitus alkaa 1. elokuuta.

– Onhan tämä outoa ja erilaista. On vaikea nähdä, että pelaan playoff-kiekkoa kahden viikon päästä, mutta yritän olla niin valmis kuin pystyn, Laine tokaisi.

Nyt mediajätti Sportsnetin toimittajat eivät osta pistelingon väitteitä.

– Kun katsoo pelaajan harjoitusleirin otteita, voi hänen todeta olevan täysin valmis, Sean Reynolds ja Ken Wiebe heittävät tuoreeltaan vastapalloon.

NHL:ssä ovat edessä koronatauon jälkeen siis suoraan pudotuspelit. Laine lähtee niihin kovin odotuksin puheistaan huolimatta.

– Omasta mielestäni olen osoittanut kaikille, että pystyn pelaamaan kärkiminuutteja kärkipelaajia vastaan. Toivottavasti saan lisää vastuuta jatkossa, suomalainen sanoi.

Toimittajat arvelevat pelaajan olevan tikissä kamppailuiden jatkuessa.

– Laine tykkää olla valokeilassa, ja hän rakastaa isoja areenoita.

Jets lähtee pudotuspeleihin neljän ottelun voittoputkessa. Tamperelainen Laine sivalsi runkosarjan 68 pelissä tehot 28+35=63 (+8).

– Kunhan itsensä hinaa pleijareihin, on sitten oikeestaan kaikki mahdollista. Ne on ihan eri pelejä, Laine heitti SuomiKiekolle aiemmin keväällä.

– Hyvä meno oli päällä ja hyvä usko joukkueessa. Harmi, kun tossa kohtaan pistettiin kausi paussille. Toivottavasti saataisi sama pöhinä päälle.

Jets punnitsee pudotuspelien avauskierroksella Calgary Flamesin.

LUE MYÖS:
Patrik Lainekin jäi statistiksi – Teuvo Teräväisen käsittämätön temppu loksauttaa leukoja: “En vieläkään ymmärrä, kuinka joku voi onnistua tuollaisessa”