Puolustaja Harri Tikkanen lopettaa uransa. 39-vuotias Tikkanen kertoo asiasta Länsi-Suomen haastattelussa (juttu maksumuurin takana).

Tikkanen pelasi pitkän Liiga-uransa jälkeen viimeiset kolme kautta monikansallisessa EBEL-liigassa, ensin kroatialaisen Medvescak Zagrebin, ja viimeiset kaksi sesonkia unkarilaisen Fehérvár AV19:n väreissä.

Kotimaan pääsarjassa SaiPa-kasvatti edusti lappeenrantalaisseuran lisäksi HPK:ta, Lukkoa, sekä TPS:ää. 18 kauden aikana kertyi komeat 894 Liigan runkosarjaottelua, joissa pienikokoinen pakki summasi 227 (63+164) tehopistettä. 91 pudotuspelin saldo oli 5+25=30.

Liigan ottelumäärissä Tikkanen on kaikkien aikojen listalla tällä hetkellä kymmenentenä.

Puolustajan palkintokaapista löytyy Liiga-tasolta kaksi pronssimitalia Lukko-paidasta (2011,2014). Hän kuului myös Nuorten Leijonien MM-hopeajoukkueeseen 2001.