Ohhoh! TPS-lupauksen temppu ei miellyttänyt valmentajaa – ”MITÄ V****A?!?”

Lupaava TPS-puolustaja Eemil Viro debytoi Liigassa päättyneellä kaudella.

Viro pääsi irti turkulaisryhmän kotipelissä 26.lokakuuta SaiPaa vastaan, jossa tuloksena oli 2-3-kotitappio. TPS:n kausi sujui tuolloin muutenkin erittäin heikosti, sillä ennen pakkilahjakkuuden debyyttiä joukkue oli voittanut vain yhden pelin yhdeksästä ja muutaman ottelun kuluttua joukkueen päävalmentaja Kalle Kaskinen saikin väistyä Marko Virtasen tieltä.

Viro ei omien sanojensa mukaan kokenut Liigaan tuloaan sekavasta tilanteesta huolimatta kuitenkaan vaikeaksi.

– Siihen oli ehkä jopa helpompi tulla, kun joukkueen tilanne oli mikä oli. Valmentajat sanoivatkin, että minun pitäis unohtaa kaikki ylimääräinen ja vain pelata, kuten pelasin A-junnuissa. He painottivat sanoivat, että ensimmäisenä minun pitää näyttää muille pelaajille, että osaan pelata, Viro kertoo TPS:n nettisivulla.

Kauden mittaan Virolta ei puuttunut kaukalossa itseluottamusta. Välillä tilanteet eivät sujuneet aivan piirustusten mukaan, kuten esimerkiksi eräs tapaus vuodenvaihteen vieraspelissä Ilvestä vastaan.

– Heitin ensin siniviivalla ihan hyvän harhautuksen, mutta terät lähtivät alta, kaaduin ja menetin kiekon, joten Ilves käänsi siitä vastaiskun kahdella yhtä vastaan. Ilveksen kaveri onneksi ampui tyhjistä ylärimaan. Kun pääsin penkille, niin Marko (päävalmentaja Virtanen) huutaa, että ”MITÄ V****A?!?” ja sen jälkeen mietin, että ehkä on parempi ottaa vähän rauhallisemmin, etten innostu taas liikaa, Viro muistelee tapahtunutta nyt jo naureskellen.

Avauskaudellaan Viro pelasi yhteensä 29 Liiga-ottelua summaten niissä 3 (0+3) tehopistettä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.