Chicago Blackhawksiin kesän 2004 NHL-varaustilaisuudessa 1. kierroksen 3. pelaajana varattu puolustaja Cam Barker jatkaa uraansa Ranskan pääsarjassa.

34-vuotias kanukkipakki on solminut vuoden jatkosopimuksen Rouenin kanssa, jonka riveissä mies pelasi jo päättyneellä kaudella 12 peliä tehoin 2+7=9.

Barker oli juniorina yksi maailman lupaavimpia puolustajia. Kanadan paidassa alle 20-vuotiaiden MM-kultaa voittanut puolustaja varattiin kesän 2004 draftissa kolmosena heti Aleksandr Ovetshkinin ja Jevgeni Malkinin jälkeen. Vakituinen pelipaikka Chicagossa jäi kuitenkin reilun kolmen kauden aikana ottamatta, minkä jälkeen Barker kaupattiin Minnesota Wildiin.

Lopulta Barkerin NHL-ura jäi 310 ottelun mittaiseksi. Puolustaja iski taalajäillä tehot 21+75=96 ennen siirtymistään KHL:ään kaudeksi 2013-14. Kanukki käväisi myös Ilveksen Liiga-joukkueessa kaudella 2018-19 pelaten tupsukorvissa seitsemässä ottelussa.