Mikko Rantasen Colorado NHL-supertähden kintereillä? ”Tehkää sama mitä Detroit teki vuonna 2008!”

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin tähtihyökkääjä Taylor Hallin uskotaan yleisesti vaihtavan seuraa miehen päätyessä vapaille markkinoille tämän kauden jälkeen.

Kanadalaisen mediajätti TSN:n NHL-asiantuntija Craig Button uskoo 28-vuotiaan kanadalaistähden siirron Colorado Avalanchen riveihin olevan jopa todennäköinen – mikäli Hall suostuu metsästämään Stanley Cupia vuoden sopimuksella. Button muistuttaa Coloradon olleen tiettävästi kiinnostunut Hallin palveluksista jo NHL:n siirtotakarajalla.

– Colorado Avalanche – lähtekää mukaan Hall-jahtiin! Tehkää sama mitä Detroit Red Wings teki vuonna 2008 Marian Hossan kanssa ja kiinnitti hänet vuoden sopimuksella. Joukkue hävisi tuolloin Stanley Cupin finaaleissa, mutta Hossa oli avainpalanen tuon vuoden joukkuetta. Uskon, että Hall voisi tehdä täsmälleen saman Coloradolle, Button lataa.

Tällä hetkellä NHL:n suurimpien mestarisuosikkien joukkoon lukeutuvan Avalanchen kannalta Hallin kiinnittäminen vuoden pahvilla olisi kieltämättä ideaalitilanne, sillä ensi kauden jälkeen joukkueen palkkakattotilanne muuttuu huomattavasti haastavammaksi mm. tähtitulokas Cale Makarin umpeutuvasta tulokassopimuksesta sekä Gabriel Landeskogin edessä odottavasta palkankorotuksesta johtuen.

Miltä Hall samassa ketjussa Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen kanssa kuulostaisi? Kerro oma mielipiteesi SuomiKiekon Facebook-sivuilla!