Lähde: Huippuhyökkääjää metsästävä NHL-seura valmis rajuun ratkaisuun?

© Kuva: Getty Images

Jo yhdeksän kertaa peräkkäin NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Buffalo Sabres on valmis tekemään kovan ratkaisun saadakseen nopeasti apua top hyökkäyksensä kärkikuusikkoon, kirjoittaa The Athleticin John Vogl.

Toimittajan mukaan seura harkitsee tulevan varaustilaisuuden 1. kierroksen 8. varausvuorostaan luopumista osana kauppaa, jolla se saisi vahvistettua hyökkäyksensä kärkikuusikkoa.

– Mikäli Sabres haluaa hankkia vahvistuksia pudotuspelijahtiinsa, vaatii se välittömiä uhrauksia. Buffalolla ei ole varaa menettää jälleen yhtä Jack Eichelin parhaista vuosista.

– Kahdeksas varaus takaisi hyvän pelaajan tulevaisuutta ajatellen, mutta ottaa kahdesta kolmeen vuotta ennen kuin tämä on valmis isoon vastuuseen. Dylan Cozens on tällä hetkellä organisaation ainoa uskottava tulevaisuuden lupaus. Sanoisin, että on olemassa 50-50-mahdollisuus sen suhteen, että seura luopuisi ykkösvarausvuorostaan vaihdossa kärkipelaajaan. Joka tapauksessa yrittäisin ensi sijassa kaupata vuoden 2021 1. kierroksen varausvuoroa tämän vuoden vuoron sijaan, Vogl kirjoittaa.

1. kierroksen varausvuorosta luopuminen helpottaisi huomattavasti valmiin kärkikuusikon pelaajan, kuten Brock Boeserin, Jakub Voracekin tai James van Riemsdykin naaraamista Buffaloon.