Hitti vai huti? KHL-seura paljasti suomalaisveskarin tulevan kauden työvälineen!

© Kuva: www.hawk.ru
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Sibir Novosibirsk-maalivahti Harri Säteri valmistautuu parhaillaan toiseen kauteensa siperialaisseurassa.

30-vuotiaan suomalaisveskarin työvälineet tulevaan sesonkiin vaikuttavat olevan jo hyvällä mallilla, sillä KHL-ryhmä julkaisi Twitter-tilillään kuvan Säterin uudesta maskista, jota koristaa Siperian kylmälle alueella sopiva, perinteisellä porkkananenällä varustettu lumiukko.

Säterin avauskausi Sibirissä sujui mainiosti, kun 43 runkosarjaottelun torjuntaprosentti oli 92,1 ja selän taakse tehtiin keskimäärin vain 2,14 maalia ottelua kohden. Itäliigan pudotuspelien avauskierroksella suomalaisveskari nosti vielä tasoaan torjuntaprosentin oltua viidessä kamppailussa huima 96,1 ja maalikeskiarvon vain 1,45.

Säterin uutta kypärää voi ihailla alla olevasta kuvasarjasta tai täältä.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!