Paino vain nousee! NHL-megalupauksella yllättävä tavoite: ”Haluan näyttää Hulkilta”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin megalupaava tähtipuolustaja Rasmus Dahlin ei jäänyt paikalleen, kun tieto NHL-kauden päättymisestä varmistui.

Sabres oli yksi seitsemästä NHL-joukkueesta, jonka kausi on ohi. Sabresin seuraavaa ottelua saatetaan joutua odottamaan jopa pahimmillaan ensi tammikuulle saakka.

– Asiat menivät miten menivät. Eipä niille hirveästi voi mitään tehdä. Mutta nyt kaikki ruotsalaiset kaverini ovat siellä, ja itse istun kotona häviäjänä. Se tuntuu pahalta ja turhauttaa. Ei ole kivaa, 20-vuotias Dahlin valitteli Göteborgs Posten -lehden haastattelussa.

Dahlin treenaa tällä hetkellä kotiseudullaan Göteborgissa. Nuori tähtipuolustaja on keskittynyt erityisesti lihasmassan keräämiseen.

– Tulen näyttämään Hulkilta, hän lataa.

– Olen käynyt kuntosalilla oikeastaan aika paljon. Minusta on tulossa jykevä! Kokkaan paljon ruokaa – esimerkiksi kanankoipia. Murrosikäni alkaa olla pian ohi, joten se on auttanut minua myös. Sabres on pyytänyt minua keräämään lihasmassaa, Dahlin kertoi.

NHL:ään siirtymisen jälkeen Dahlin on nostanut painoaan 85:sta kilosta 93:ään. Vaakalukemaan voidaankin odottaa seuraavalla NHL:n harjoitusleirillä vieläkin merkittävämpää nousua.